Iskanje

Kovinoplastika Benda

O podjetju

Naša naravnanost se izraža na vseh poslovnih in delovnih področjih ter na vseh ravneh podjetja. Nekateri so prepričani, da je čarovnija življenja v raznolikosti. V Kovinoplastiki Benda d.o.o. živimo in dihamo s spremembami v našem poslovnem vsakdanu.

40 letna tradicija
Več kot 140 zaposlenih
Družinsko podjetje
ISO kakovost
Vizija podjetja

Vizija podjetja je postati uveljavljeni sistemski dobavitelj na evropskem tržišču.

Poslanstvo

Poslanstvo podjetja je v zagotavljanju strokovnih in kakovostnih rešitev od koncepta do serijske proizvodnje.

Vrednote

Družbena odgovornost

Gradimo dolgoročen odnos s poslovnimi partnerji

Delujemo pošteno, etično in spoštujemo dogovore. Potrebe naših poslovnih partnerjev predstavljajo vodilo našega poslovanja. Nenehno si prizadevamo za boljše razumevanje potreb in želja naših poslovnih partnerjev in za izboljševanje obstoječih razmer. Ponujamo inovativne rešitve ter skušamo skupaj s poslovnimi partnerji vzpostaviti in povezati celosten del njihovega IS. Natančnost, premišljena metodologija, odličnost storitve na ravni poslovnih partnerjev, fleksibilnost, delo v zastavljenih časovnih rokih in stroškovna učinkovitost – vse to zagotavlja zadovoljstvo in celo preseganje pričakovanj naših poslovnih partnerjev. Želimo prispevati k skupnim uspehom, ciljem poslovnih partnerjev. Vzpostaviti želimo dolgoročne partnerske odnose.

Naš ključ – zaposleni in znanje

Ljudje so naša prednost. Njihov razvoj s pomočjo usposabljanja, izmenjave idej, znanj in izkušenj so ključnega pomena pri našem poslovanju. Zaposlene v našem podjetju spodbujamo k raziskovanju in razvijanju lastnih talentov, ustvarjalnost in so usposobljeni za doseganje skupnih ciljev. Pravičnost, dobra komunikacija in delovni odnosi predstavljajo ključ za doseganje skupnega cilja. Zaposlene motiviramo za uspeh, za pridobivanje in uporabo znanja, v ospredje pa postavljamo timsko delo.
Družbena odgovornost
Družbena odgovornost

Investiramo v inovacije

Zavedamo se, da je nenehno investiranje v inovacije in novosti tako na procesni ravni kakor tudi v končne izdelke predpogoj za zadovoljevanje zahtev poslovnih partnerjev. Naš cilj predstavlja vodilni položaj z našimi ključnimi poslovnimi aktivnostmi. Potrebe poslovnih partnerjev, razvijajoča tržišča, nove tehnologije, strokovna znanja, izkušnje ter ideje naših ljudi so tiste, ki ženejo in usmerjajo naše inovacije. Odličnost dosegamo v vsem, kar delamo. Je gibalo neprestanih izboljšav in nenehnega razvoja.

Rastemo

Dobičkonosna rast rezultatov in izkoriščanje priložnosti. Kot posamezniki, skupine in poslovne enote se zavedamo posledic sprejemanja odločitev in izvedbe aktivnosti na vseh ravneh. Za nenehno preverjanje in izboljševanje naše učinkovitosti in uspešnosti uporabljamo tako finančne kot tudi nefinančne instrumente.
Družbena odgovornost

Odlikujejo nas

Ne gre le za delo, temveč za poslanstvo, ki ga odlikujeta strast in predanost. Nekateri pravijo, da je pomembno sodelovati, mi želimo zmagovati. To nam omogočajo motivacija, ambicija in strast do dela.

Družbena odgovornost

Družbena odgovornost je sestavni del našega uspešnega poslovanja. Njeno vodilo sta etičnost in visoka kakovost naših izdelkov.

Kakovost

Zadovoljstvo naših poslovnih partnerjev je naše osnovno vodilo, zato si neprestano prizadevamo dvigovati kakovost izdelkov.

Osebna izkaznica

Naziv:Kovinoplastika BENDA, d.o.o.
Dolgi naziv PRS:KOVINOPLASTIKA BENDA, podjetje za proizvodnjo in prodajo plastičnih kovinskih in drugih artiklov, d.o.o.
Davčna številka SI:86229206
Matična:5298288000
Zavezanec za DDV:Da (SI86229206)
TRR:IBAN SI56 0279 7026 1979 355 (odprt 01.06.2016, NLB d.d.)
Naslov:Lesarska cesta 10, Nazarje, 3331 Nazarje
Število zaposlenih:100 do 149 zaposlenih
Dejavnost TSmedia:Kovinski izdelki in oprema; Plastika in izdelki iz plastike
SKD:C22.290 – Proizvodnja drugih izdelkov iz plastičnih mas
Datum vpisa:21.12.1989
Back to Top
Product has been added to your cart
This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.