Iskanje

Kovinoplastika Benda

Kakovost

Zadovoljstvo poslovnih partnerjev je naše vodilo, zato si neprestano prizadevamo dvigovati kakovost izdelkov. Načelo, ki usmerja vse naše procese za zagotavljanje kakovosti:

Nič napak
Zadovoljni zaposleni
Nič neskladnosti
Zadovoljni partnerji
Nič zamud
Kakovost

01.

Tekom procesov imamo kontrolne točke, kjer preverjamo dane rezultate z zahtevami, katere statistično ovrednotimo, ter jih s pomočjo sodobnih metod analiziramo in določimo potrebne ukrepe.

02.

Za nadzor procesov v proizvodnji, analize in ob razvoju novih izdelkov nam je v pomoč sodobno opremljena merilnica, kjer se strokovno usposobljen kader poslužuje 3D koordinatnega merilnega stroja in brezkontaktnega optičnega merilnega stroja.

03.

Ker nam partnerji zaupajo tudi sestavo aparatov in odpremo le-teh na tržišče, imamo za nadzor in analize na voljo tudi laboratorij za testiranje, kjer preverjamo funkcijske lastnosti izdelkov s simulacijo življenjske dobe.

04.

Zavedamo se vpliva dejavnosti na okolje, zato si prizadevamo zmanjšati morebitne negativne vplive. Sledimo zakonskim zahtevam ter smernicam povezanim z okoljskimi vidiki. Skrbimo za zdravje, varnost in zadovoljstvo naših zaposlenih na delovnem mestu. 

Naši certifikati kakovosti

Back to Top
Product has been added to your cart
This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.